info@sangvatningsbutiken.se   +46 (0) 8 765 46 05

Varegrupper

Menu

Beskyttende tøj

Billede af Natbukser

Natbukser

141 DKK

Vandtæt absorberende vaskbare sengetøjsbukser i 100% bomuld med inderlinje og frit svævende pude til at holde tør hele natten. 3 puder medfølger. Til dreng og pige.

Billede af Pyjamas bukser Pjama

Pyjamas bukser Pjama

443 DKK

Bløde og praktiske vandtætte og meget absorberende pyjamasbukser, der holder en stor mængde væske uden at lække. En diskret og let løsning

Billede af Pyjamas buks pyjamas shorts

Pyjamas buks pyjamas shorts

443 DKK

Bløde og praktiske vandtætte og meget absorberende pyjamasbukser, der holder en stor mængde væske uden at lække. En diskret og let løsning.

Billede af Boxer shorts dreng

Boxer shorts dreng

123 DKK

Vandtæt bukser trainer pants dreng. Vaskbar i 100% åndbar bomuld. Indbygget absorberende pude, som besidder omkring 250 ml flydende. Egnet til inkontinens i løbet af dagen og for børn, der er trænet til at blive tør.

Billede af Undertøj pige

Undertøj pige

102 DKK

Vandtæt bukser trainer pants pige. Vaskbar i 100% åndbar bomuld. Indbygget absorberende pude, som besidder omkring 230 ml flydende. Egnet til inkontinens i løbet af dagen og for børn, der er trænet til at blive tør.

Billede af Undertøj dreng

Undertøj dreng

102 DKK

Vandtæt bukser dreng. 100% åndbar bomuld. Indbygget absorberende pude, som besidder omkring 215 ml flydende. Velegnet til mindre inkontinens og utilsigtet dråber i løbet af dagen.

Billede af Taske vandtæt

Taske vandtæt

104 DKK

Vandtæt taske til opbevaring af de våde pyjamasbukser indtil vask.

Billede af Undertøj pige

Undertøj pige

102 DKK

Vandtæt bukser pige. 100% åndbar bomuld. Indbygget absorberende pude, som besidder omkring 215 ml flydende. Velegnet til mindre inkontinens og utilsigtet dråber i løbet af dagen.

Billede af Natbukser extra indlæg

Natbukser extra indlæg

107 DKK

Ekstra booster puder til absorbering af natbukser. Indeholder cirka 250 ml væske. Pakkestørrelse 56 stk.