Bærbar alarm

BÆRBAR SENGEVÆDERALARM

Bærbare alarmer bruges mere og mere almindeligt. Den bærbare alarm er mere diskret, let at bære for barnet som kommer ind til forældrene om natten eller sover hos en ven. En fugt sensor fæstes på ydersiden af undertøjet / trusserne med en plastklemme. Føleren tilsluttes inde i pyjamas / natkjole til en lille alarm boks fastgjort ved skulderen. Når væsken kommer i kontakt med sensoren sendes en alarm og vækker det sovende barn.

Den bærbare alarm Malem er prisbelønnet og fås i forskellige designs og farver. Den mindste alarm har kun én tone eller 8 tilfældige toner. De lidt større alarmer giver et valg mellem 1-8 forskellige toner, 8 tilfældige toner, vibrationer og lys.

Wet-Stop3 er en ny introduktion i en overkommelig alarm med op til fem signal variationer og vibrationer.

Bærbar alarm Wet-Stop3 Pink

Funktionelle sengevæderaralarmer der er nemme at bære rundt på. Alarmen består af en fugtsensitiv sensor, som er forbundet med en alarm boks ved skulderen.

559 DKK

Bærbar alarm Wet-Stop3 Grøn

Funktionelle sengevæderalarm der er nemme at bære rundt på. Alarmen består af en fugtsensitiv sensor koblet til en alarm boks ved skulderen.

559 DKK

Bærbar alarm Wet-Stop3 Blå

Funktionelle sengevæderalarm der er nemme at bære rundt på. Alarmen består af en fugtsensitiv sensor koblet til en alarm boks ved skulderen.

559 DKK

Bærbar alarm Malem

Markedets mindste sengevædningsalarm, der let kan transporteres. Alarmen består af en fugtfølsom sensor, der er forbundet til en alarmboks ved akslen.

Fra 727 DKK

Bærbar alarm Malem Ultimate

Nu signat sengevæderalarm er nem at bære rundt på. Alarmen består af en fugt-sensor koblet til alarmen boksen ved skulderen.

932 DKK

Sensor kabel til Wet-Stop3

Kun sensor kabel til bærbar alarm Wet-Stop3

91 DKK