info@sangvatningsbutiken.se   +46 (0) 8 765 46 05

Varegrupper

Menu

Bærbar alarm

BÆRBAR SENGEVÆDERALARM

Bærbare alarmer bruges mere og mere almindeligt. Den bærbare alarm er mere diskret, let at bære for barnet som kommer ind til forældrene om natten eller sover hos en ven. En fugt sensor fæstes på ydersiden af undertøjet / trusserne med en plastklemme. Føleren tilsluttes inde i pyjamas / natkjole til en lille alarm boks fastgjort ved skulderen. Når væsken kommer i kontakt med sensoren sendes en alarm og vækker det sovende barn.

Den bærbare alarm Malem er prisbelønnet og fås i forskellige designs og farver. Den mindste alarm har kun én tone eller 8 tilfældige toner. De lidt større alarmer giver et valg mellem 1-8 forskellige toner, 8 tilfældige toner, vibrationer og lys.

Wet-Stop3 er en ny introduktion i en overkommelig alarm med op til fem signal variationer og vibrationer.

6 produkter
Billede af Bærbar alarm Wet-Stop3 Pink

Bærbar alarm Wet-Stop3 Pink

495 DKK

Funktionelle sengevæderaralarmer der er nemme at bære rundt på. Alarmen består af en fugtsensitiv sensor, som er forbundet med en alarm boks ved skulderen.

Billede af Bærbar alarm Wet-Stop3 Grøn

Bærbar alarm Wet-Stop3 Grøn

495 DKK

Funktionelle sengevæderalarm der er nemme at bære rundt på. Alarmen består af en fugtsensitiv sensor koblet til en alarm boks ved skulderen.

Billede af Bærbar alarm Wet-Stop3 Blå

Bærbar alarm Wet-Stop3 Blå

495 DKK

Funktionelle sengevæderalarm der er nemme at bære rundt på. Alarmen består af en fugtsensitiv sensor koblet til en alarm boks ved skulderen.

Billede af Bærbar alarm Malem

Bærbar alarm Malem

Markedets mindste sengevædningsalarm, der let kan transporteres. Alarmen består af en fugtfølsom sensor, der er forbundet til en alarmboks ved akslen.

Billede af Bærbar alarm Malem Ultimate Kamo

Bærbar alarm Malem Ultimate Kamo

824 DKK

Nu signat sengevæderalarm er nem at bære rundt på. Alarmen består af en fugt-sensor koblet til alarmen boksen ved skulderen.

Billede af Sensor kabel til Wet-Stop3

Sensor kabel til Wet-Stop3

81 DKK

Kun sensor kabel til bærbar alarm Wet-Stop3