info@sangvatningsbutiken.se   +46 (0) 8 765 46 05

Varegrupper

Menu

Nyheder

Skolestart!

 torsdag den 26. august 2021
Skolestart! Tid til at genopfylde derhjemme med komfortable sengetæpper og tage nye skridt med behandlingen for at opnå tørre nætter?

December nyheder! Aktivitetarmbånd Rodger Buddy

 søndag den 15. december 2019
Nyt sporty og enkel aktivitetarmbånd Rodger Buddy i butikken. Giver op til 8 justerbare, individuelle alarmtidspunkter pr. dag. Passer godt til børn og voksne med et aktivt skole- og fritidsliv.

God påske!

 torsdag den 18. april 2019
God weekend ønsker Sengevædningsbutikken. Butikken er åben som sædvanlig under påskeweekenden, levering efter weekenden. God påske!

Keep calm, dry and happy!

 torsdag den 24. maj 2018
Den nye databeskyttelseslovgivning GDPR øger din online sikkerhed. Se vores opdaterede databeskyttelsespolicy og ny integritetspolicy samt sommer nyhedsbreve.

Bløde efterårsoplysninger

 torsdag den 2. november 2017
Gå ikke glip af vores silkeagtige Tencel lagner og madrasbeskyttelse i et. Udvidet med størrelse for dobbeltseng (180x200 cm).

I den kommende sæson

 tirsdag den 22. august 2017
For mange familier vil den kommende måned betyde opstart af aktiviteter og skole. Vi fornyer jævnligt vores sortiment, også denne sæson. Se detaljer og link til nye modeller og farver i butikken!

Sommer, svømning og lange dager

 fredag den 9. juni 2017
Snart er det tid til ferie for alle skolebørn. Tilmeld dig vores nyhedsbrev med tips og nyheder til sommeren! Gå til detaljer og klik på linket for at deltage i Nyhedsbrev Juni 2017.