Nyheder

Nyt sporty og enkel aktivitetarmbånd Rodger Buddy i butikken. Giver op til 8 justerbare, individuelle alarmtidspunkter pr. dag. Passer godt til børn og voksne med et aktivt skole- og fritidsliv.
detaljer
God påske! - 18. april 2019
God weekend ønsker Sengevædningsbutikken. Butikken er åben som sædvanlig under påskeweekenden, levering efter weekenden. God påske!
detaljer
Nyt vandtæt armbåndsur WoBL+ - 15. november 2018
Gå ikke glip af den nye alarm, som er vandtæt og har 9 alarmindstillinger [rev. er ikke længere til salg]
detaljer
Den nye databeskyttelseslovgivning GDPR øger din online sikkerhed. Se vores opdaterede databeskyttelsespolicy og ny integritetspolicy samt sommer nyhedsbreve.
detaljer
Bløde efterårsoplysninger - 2. november 2017
Gå ikke glip af vores silkeagtige Tencel lagner og madrasbeskyttelse i et. Udvidet med størrelse for dobbeltseng (180x200 cm).
detaljer
I den kommende sæson - 23. august 2017
For mange familier vil den kommende måned betyde opstart af aktiviteter og skole. Vi fornyer jævnligt vores sortiment, også denne sæson. Se detaljer og link til nye modeller og farver i butikken!
detaljer
Snart er det tid til ferie for alle skolebørn. Tilmeld dig vores nyhedsbrev med tips og nyheder til sommeren! Gå til detaljer og klik på linket for at deltage i Nyhedsbrev Juni 2017.
detaljer
Rød eller irriteret hud - 5. april 2017
Nu er der hjælp i form af dermatologisk hud creme mod irriteret og følsom hud.
detaljer
BED and bells give oplysninger om behandling og hjælpemidler i Dagens Industris magasin Innovation Sundhed. http://www.innovationhalsa.com
detaljer
Sengevædning i medierne - 8. marts 2017
Følg butikkens overvejelse af medier (nyheder, artikler) via facebook.com/bedandbells
detaljer